Monday, March 28, 2011

Bunga-bunga Chenta Sisik Ikan












tempahan dari rakan sekolah dahulu, jubah utk kakaknye yang akan menghadiri majlis perkahwinan....harap beliau suka dgn kombinasi yang digunakan...penggunaan antara sequin bunga, beads & pearl sebagai inti bunga.... enjoy viewing yer...tq

Saturday, March 26, 2011

Manjalara Berries utk Nanie









baju kedua dr adik angkat YGB....alhamdulillah die suka banget..hehehe
manjalara berries nama diberi kerana buah berry menjalar-jalar, gabungan manik & pearl sahaja yg digunakan & baju boleh tahan berat juga lah...
happy viewing..& gracias....

Friday, March 25, 2011

Busana Nikah Seri Anggun Ekslusif










busana nikah utk seri anggun ekslusif butik, actually tokehnye bff saye....saya gembira kerana pengantin suka design tu, ape2 pun tq to sifu Rosita Jaafar kerana beliau yg mendesign corak ni...YGB cuma follow jer....

Dress Kelabu Nanie








dress utk adik angkat saya nanie....percubaan 3D pada dress ni tp tidak sepenuhnye...
kombinasi sequin, beads & batu swarwoski...

Tudung Nikah Mazleen Laili Reduan






tudung nikah utk majlis pernikahan adik teman baik saya, mazleen laili...sampai dh preggy dh die baru ni YGB nak update tudung nikah kat blog...betapa bz nye saye..heheheh...x lah bz mane pun cuma x berkesempatan nk update blog....
perincian utk tudung nikah ini adalah kombinasi plastic pearl & beads sahaja...sgt simple & sweet kn...happy viewing...

Blouse Kak Shida




blouse Kak shida utk majlis resepsi adiknye di dewan mawar...perincian yg simple gabungan manik/labuci serta batu swarwoski...

Jubah Kak Shida





jubah kak shida..dijahit khas utk majlis akad nikah adiknye... perincian sisik ikan & batu crystal swarwoski...
There was an error in this gadget