Monday, October 26, 2009

BalQis suka iklan Coke..

BalQis dah besar.. dah tukar susu pun. semakin lasak..x larat nk mengejar die. tak pandai merangkak lagi tapi dh bergerak kedepan..laju jer. Tak boleh tinggal sekejap, dah sampai depan pintu.. kalau bagi mainan die pun x mau..nak handphone or remote jugak..pelik betul.. Sekarang tak bole tengok iklan coke yang..bbbbrrrrrrrrrr..hehehe terangkat-angkat kaki die..ketawa bukan main..seronok betul.

Thursday, September 24, 2009

BalQis d Hari Raya

anakanda BalQis berposing di pagi raya dengan baju kurungnye...
cute anak umi...

Baju Mak Nurul - Done















Baju Mak Nurul..,
Dah siap sepenuhnya..
x sempat nk update blog almaklum hari raya..
terlalu sibuk dengan tempahan & urusan pejabat




















Tuesday, September 1, 2009

Baju Mak Nurul 2

ini lah baju yg masih dlm progress tu..
gambar x berapa clear. nnt totally done yg ambik gambar semula..

Baju Mak Nurul




baju mak nurul ni dh siap dgn bead sebenarnya..kat leher & lengan. tapi mak nurul suruh yatt tambah pada bunga baju sbb nampak kosong sgt. baju ni masih dalam progress lagi.


Saturday, August 22, 2009

In progress




Baju bonda masih in progress.. x berapa clear..maybe dalam 1 week ni siap lah

Wednesday, August 19, 2009

BalQis & Baba




BalQis manje dgn baba die.. kalau baba die sakat pun die tak nangis..asyik ketawa mengekek lagi.. kalau umi yang sakat.. BalQis bukan main nangis lagi... anak baba lah tu...
anyway..umi sayang BalQis. My heart & my soul..

Tuesday, August 4, 2009

Cukur Bantal

BalQis cukur rambut sebab rambut BalQis cukur bantal, Habis luka2 belakang kepala...BalQis suka menggaru..maybe gatal kot sebab rambut BalQis lebat sangat.. Dah mcm baby boy lak...hehehe

Monday, August 3, 2009

Kenduri Potong Jambul



Gambar ni dah lama dalam laptop tok abah.. baru semalam Yatt dapat ambik..
Kenduri potong jambul BalQis.. baju gown purple tu mak tok yg jahit..siap lukis2 pola..cucu punya pasal, mak tok tak tido. Yatt cuma tambah bunga2 purple tu kat baju die jer.. Nasib baik BalQis tak meragam..malam tu die tido jer..walaupun kepanasan pakai baju gown tu..hehehe



Design Bawah Baju Bonda



Design jahitan bawah baju bonda..

Design Lengan Baju Bonda..



Designed dekat lengan baju bonda. manik tali air & batu maroon

Design Leher Baju Bonda




Baju khas untuk bonda. Designed utk leher baju.. Manik tabur & manik tali air ++ batu kaler marron, harap bonda suka ye...love u mom..

Thursday, July 23, 2009

Dulang Crystal





available untuk 9 dulang sahaja tidak termasuk accessories yg lain.
Sebarang pertanyaan sila hubungi Yatt@013 7371113 or email yats_kasha@yahoo.com.
Terima Kasih

Dulang Crystal








Dulang hantaran untuk disewa. Untuk sebiji dulang RM35. Jika Siap Gubahan mengikut warna tema + RM15.

Baju Kak Shida





design untuk keseluruhan baju, Cost barangan + upah RM80
Thank you Kak Shida sebab percaya untuk yatt jahit baju akak ye. Sekiranya ada apa2 yg tidak disenangi harap maaf.



Baju Kak Shida




Design pada 'lidah' baju kebaya
There was an error in this gadget