Wednesday, July 8, 2009

Second Day


Hari ke-2, exited nak bawak BalQis balik rumah. Bila tengok balik muka BalQis macam lain pulak sebab masa lahir BalQis agak lebam kerana 'tali pusat' yang terbelit tu. Lepas keluar hospital (dalam pukul 2 lebih) terus balik rumah my mother-in-law dulu sebab my mum yang akan jaga Yatt & BalQis masa dalam pantang. Then pukul 5 lebih kami dah sampai Pasir Gudang.. Exited betul Mak Tok BalQis..ye la first time nk jaga cucu.. before ni kakak Yatt bersalin mertua dia yang jaga. Untuk Abah & Mak..Selamat menjaga cucu.

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget